Αθλητικό μασάζ

Αθλητικό μασάζ

Το αθλητικό μασάζ είναι χειροκίνητος χειρισμός των μυών που αποσκοπούν ειδικά στη βοήθεια ατόμων που έχουν σωματικά απαιτητικούς τρόπους ζωής ή χόμπι.

Αυτό το είδος θεραπευτικού μασάζ λαμβάνει υπόψη τον αντίκτυπο ορισμένων δραστηριοτήτων σε συγκεκριμένες αρθρώσεις, ομάδες μυών, τένοντες, συνδέσμους και ομάδες μαλακών ιστών. Η συνειδητή εστίαση της αθλητικής θεραπείας μασάζ μεγιστοποιεί το όφελος ορισμένων τεχνικών μασάζ και υποστηρίζει περαιτέρω σωματική άσκηση και δραστηριότητα. Μια αρχική αξιολόγηση χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός ειδικά ενημερωμένου προγράμματος θεραπείας μασάζ που θα ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Ποια είναι τα οφέλη της αθλητικής θεραπείας μασάζ;
Γιατί κάποιος θα επιλέξει αυτό το είδος αθλητικής θεραπείας όταν υπάρχουν τόσα πολλά άλλα είδη μασάζ; 
Δραστηριότητες όπως αθλητικά παιχνίδια και έντονη άσκηση μπορεί να είναι σκληρή για το σώμα. Αυτό σημαίνει την επιλογή της σωστής μεθόδου μασάζ για έναν ενεργό τρόπο ζωής και σώματος. Ο σκοπός ενός βαθιού μασάζ ιστού, για παράδειγμα, είναι η θεραπεία του χρόνιου πόνου και της συνεχιζόμενης έντασης. Αυτό μπορεί να είναι ευεργετικό με μια πολύ γενική έννοια, αλλά η θεραπεία με αθλητικό μασάζ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει και να βελτιώνει την απόδοση, την ανάκαμψη και τη χαλάρωση ατόμων (συνήθως αθλητών) που είναι συχνά έντονα σωματικά ενεργά.
- Χαλάρωση
- επιστροφή από σωματικούς τραυματισμούς
- αφαίρεση τοξινών
- καλύτερος ύπνος
- βελτίωση της σωματικής απόδοσης 

Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί από ένα αθλητικό μασάζ;

Το αθλητικό μασάζ είναι προφανώς ένα όφελος για τους επαγγελματίες αθλητές, αλλά αυτοί οι αθλητές δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να επωφεληθούν από τη θεραπεία αθλητικού μασάζ. Η έμφαση στον αθλητισμό προέρχεται από το υψηλό ποσοστό σωματικής πίεσης και ζημιών που προκαλούνται από τη μακροχρόνια συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και από την προπόνηση τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορούν να έχουν ίσες ή μεγαλύτερες επιπτώσεις στη σωματική ευεξία του σώματος. Όλοι μας θα μπορούσαν να επωφεληθούν από ένα αθλητικό μασάζ.
Αθλητικό μασάζ
Αθλητικό μασάζ

Οι Υπηρεσίες μας

©   All Rights Reserved Privacy Policy