Θεραπεία σώματος

Θεραπεία σώματος

Οι θεραπείες σώματος ανάγονται στην αρχαιότητα ξεκινώντας με λουτρά γάλακτος για να μαλακώσουν το δέρμα της Κλεοπάτρας.

Οι θεραπείες με νερό που χρησιμοποιούν θαλασσινό νερό είναι σεβαστές για την υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα και τη θεραπευτική τους αξία στη θεραπεία και την ανακούφιση παθήσεων όπως η αρθρίτιδα και οι παθήσεις του δέρματος.

Ποια συστατικά χρησιμοποιούνται στη θεραπεία σώματος;
Πολλές θεραπείες σώματος που χρησιμοποιούνται σήμερα χρησιμοποιούν συστατικά που προέρχονται από τη θάλασσα, όπως θαλασσινά άλατα, θαλάσσια φύκια, φύκια και φυτά που παρέχουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται εύκολα από το σώμα μας. Μελέτες που διεξήχθησαν έδειξαν ότι η χημική σύνθεση του θαλάσσιου νερού είναι ίδια με τη χημική σύνθεση του νερού που βρίσκεται στο σώμα μας.

Ως εκ τούτου, πιστεύεται ότι το σώμα αφομοιώνει εύκολα αυτά τα μέταλλα και θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσει σε τυχόν ελλείψεις. Βοηθά επίσης στην εξισορρόπηση του σώματος βοηθώντας στην αποβολή των παγιδευμένων τοξινών ή ακόμη και του λίπους που παγιδεύεται στα κύτταρα μας, τα οποία όχι μόνο επηρεάζουν την εμφάνισή μας, αλλά και αποθηκεύουν ακόμη περισσότερες τοξίνες.

Στο Nirvana Massage, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία περιποιήσεων σώματος. Στους καθαρισμούς σώματος μας το σώμα απολέπιση χειροκίνητα από έναν θεραπευτή που έχει επιλέξει κατά παραγγελία ένα τρίψιμο για εσάς. Aφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφήνοντάς το μεταξένιο και απαλό. Αναζωογονούν και βοηθούν στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Μετά από αυτές τις θεραπείες συνιστάται να καταναλώνετε άφθονο νερό για να βοηθήσετε στην αποβολή των αποθηκευμένων τοξινών που έχουν διεγερθεί. Συνήθως συνιστάται αυτές οι θεραπείες να γίνονται σε σειρά για καλύτερα αποτελέσματα και συνιστάται η σωστή διατροφή στο σπίτι.

Η Nirvana Massage προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών περιποιήσεων σώματος που αποτοξινώνουν, βελτιώνουν, τονώνουν και χαλαρώνουν. Τα πλούτη της θάλασσας έχουν συλληφθεί για να αναζωογονηθούν, να ισορροπήσουν και να θεραπεύσουν το σώμα. 
Θεραπεία σώματος
Θεραπεία σώματος

Οι Υπηρεσίες μας

©   All Rights Reserved Privacy Policy